28 Kasım 2009 Cumartesi

-- Kan, revan ve daha fazlası @ The Devil's Graal

İtalyan kült grup Death SS'in esas adamı Steve Sylvester bir film projesi üzerinde çalışıyormuş. The Devil's Graal adını taşıyan filmin bol kanlı, seksapelli ve ürkütücü fragmanı aşağıda..

link: http://www.youtube.com/watch?v=bj0lWFqNLow

25 Kasım 2009 Çarşamba

-- Soulfly yeni albümüyle ilgili havadisler

6 Kasım'da Kaliforniya, Edge Of The Earth stüdyolarında yeni albüm kayıtlarına start veren Max Cavalera ve ekibinden gelen bilgilere göre 'Conquer'ın takipçisi gıcır Soulfly şarkıları 'Omen' adı altında toplanacakmış. Machine Headçi Logan Mader'ın mikser başında hazır ve nazır bulunduğu kayıtlar hakkında Max önceki albüme göre daha kısa şarkılar yazdığı bu yüzden de daha agresif bir albümle dinleyici karşısına çıkacaklarını söylemiş. Hatta örnek olarak 'Slayer'ın Reign In Blood'unu düşünün. hah işte tam o ayarda!' gibisinden kelamlarda da bulunmuş. Albümün olası bonus şarkılarından biri Refuse/Resist coverı olacakmış. Nedendir ne gerek vardır ona anlam vermek zor, bekleyip, dinleyip göreceğiz.

11 Kasım 2009 Çarşamba

-- Mastic Scum 'Dust' albümünün eli kulağında

21 Kasım'da İstanbul'da çalacak olan Avusturyalı grubun yepisyeni albümü de bu ay çıkıyor. Kısa zaman önce kadrolarına Maggo Wenzel isminde yeni bir vokalist dahil eden grubun gıcır şarkısı Construcdead buradan dinlenebiliyor.
Bu da pek kısa ve öz albüm fragmanı:


www.myspace.com/masticscum

2 Kasım 2009 Pazartesi

-- HateSphere randevusuna geri sayım başladı


İstanbul, Ankara ve İzmiri kapsayacak HateSphere Türkiye turnesine artık sayılı gün kaldı. 6 Kasım akşamı İstanbul'da Heretic Soul ve Insistence destegiyle start alacak konserlerde Danimarkalı modern thrash/death duayenlerine daha önce Rock Station ve Uni-Rock festivallerinde izlediğimiz canayakın Alman metalcorecular One Bullet Left eşlik ediyor. 7 Kasım Ankara konserinde yıkıma Self Torture, 8 Kasım İzmir ayağında ise Hecatomb ortak olacak.
HateSphere'in esas adamı Pepe, Türk dinleyicilerine selam çakmayı ihmal etmedi bu arada.
Okumak için: http://www.255bpm.com/modules.php?name=News&file=article&sid=139