30 Ekim 2009 Cuma

-- Moribund Oblivion 'New Golden Age'

24 Ekim'deki Almanyada gerçekleşen ve Moribund Oblivion'un da sahne aldığı Hellfame festivalinden 'New Golden Age'. (video by metal nic)
link: http://www.youtube.com/watch?v=E9LVmgEvyfw

21 Ekim 2009 Çarşamba

-- Thrashfire: iki gıcır şarkı

Aldığımız duyumlara göre Stüdyo-D tesislerindeki albüm kayıtlarının artık neredeyse sonuna gelmiş Ankara'lı Thrashfire. Albümde yer alacak iki şarkının ham miksli halleri şu esnada grubun myspace profilinde sample olarak görücüye çıkmış durumda.
Dinlemek ve fikir beyanında bulunmak için: www.myspace.com/thrashfire

13 Ekim 2009 Salı

-- Pearl Jam yeni albüm tanıtımında Jeff Ament kaykay tepesinde

Kendisinin spora olan ilgi alakasını, özellikle de basketbola olanını Pearl Jam takipçileri gayet iyi biliyorlardı. Ama herhalde Jeff Ament'in kaykay ile olan maceraları hele ki Earth Patrol isimli skateboard kültürü online mecmuasının pazartesi günü kapakları serisi için veridiği pozlardan sonra akıllarda epey yer edecek gibi.
devamı için tıklayın...

-- Blue Cheer'in sesi Dickie Peterson ..

61 yaşında prostat ve karaciğer kanseriyle yıllardır mücadele eden Blue Cheer'in sesi ve bas gitaristi Dickie Peterson bugün hayatını kaybetti. 1967 tarihli Vincebus Eruptum uzunçalarlarıyla dönemin algı kapıları ardına kadar açık müzikal ikliminde kalıcı etkiler bırakmışlardı. Metal türlerinin özellikle de Stoner etiketi altında değerlendirilen grupların en önemli ilham kaynaklarından biri olarak her daim hakları verilen Blue Cheer ve Peterson için yaşayan efsane tanımını yapmak sanırım yanlış olmayacaktır.

11 Ekim 2009 Pazar

-- Episode 13 kayda giriyor


3. albümleri için Ankara'nın tanınmış kayıt mecralarından Midasın Kulaklığı Sütdyolarında kayda girecek Episode 13. (www.myspace.com/episode13)
31 Ekim'de başlaması planlanan kayıt süreci neticesinde 8 gıcır şarkıyı ihtiva edecek albümün henüz ne adı ne de çıkış tarihi kesinleşmemiş.
Bu arada grubun 2009'un sonuna kadar iki yurtdışı konserine çıkıyor:
20 Kasım Cuma @ Dynamo, Eindhoven (Hollanda)
21 Kasım Cumartesi @ The Rock, Copenhagen (Danimarka)

-- Milk Hunter EP tanıtım konserine beş kala


İstanbul'un nev-, şahsına minhasır ekstrem metalcileri "Ucundan Acıcık" isimli EP'lerini nihayet meraklılarına arz-ı endam ediyor. EP'nin tanıtım konserini 17 Ekim'de Dorock Bar'da gerçekleştirecekler..girişin beleş, EP'nin o kadar da beleş olmadığı bu konserin detayları, yeni Milk Hunter şarkıları ve bilimum atraksiyon için: www.myspace.com/milkhunter31